Nëse doni të jeni gjithmonë të azhornuar mbi të rejat në drejtësi lexoni blogun tonë

Aksident rrugor

Aksidentet rrugore dhe dëmshpërblimi në Itali

Si të sillemi në rast aksidenti rrugor në Itali Në rast aksidenti, është mirë që të dini detyrat dhe të drejtat...
Avokat shqiptar ne Itali, Elierta Myftari

Intervistë e Avokates shqiptare në Itali, Elierta Myftari, në RTSH

Avokate shqiptare ne Itali, bashkëbisedim në studion e emisionit URA në RTSH me Elierta Myftari, avokate shqiptare në Itali, intervistë e...
Avv. Elierta Myftari

Intervistë me Premium Channel/Radio Travel në Shqipëri

Avokatja shqiptare ne Milano Elierta Myftari, në një intervistë me kanalin radioteleviziv shqiptar Premium Chanel/Travel Radio
Dekreti i flukseve 2020 Itali

Dekreti i flukseve 2020

Dekreti i flukseve për vitin 2020 doli sot në  Gazetën Zyrtare. Të shohim në detaje se çfarë parashikon dekreti i Presidentit...
Immigrazione

Draft-ligji i Këshillit të Ministrave Italian

Draft-ligji i Këshillit të Ministrave Italian Lexojmë më poshtë pikat kryesore në lidhje me temën e emigracionit;   Art.1  (Dispozitat në fushën...

Rinovimi i pashaportës nëpërmjet portalit E-Albania

Rinovimi i pashaportës, si mund të aplikoj? Duke parë kërkesat e shumta të personave që më drejtohen për informacione në lidhje...

Identiteti SPID : 10 pyetje dhe përgjigje

1- Cfarë është SPID? SPID është sistemi i njohjes që lejon qytetarët dhe bizneset të përdorin shërbimet online të administratës publike...

Sporteli Unik i Emigrimit

Sporteli Unik i Emigrimit është një strukturë aktive në çdo prefekturë, përgjegjëse për: Leje për punësim, me ose pa afat scadence...