EM-LEX

EM-LEX është një zyrë e re, por e mbështetur mbi eksperiencën shumëvjecare të themelueses së saj, Avokates Elierta Myftari.

Aktiviteti i zyrës është në rritje e sipër, falë bashkëpunimit me profesionistë të rëndësishëm në fushën ekonomike, tatimore, mjeksore dhe notarile, si dhe me avokatë në gjithë territorin italian dhe shqiptar.

EM-LEX është, kështu, në gjendje t’i ofrojë klientelës një konsulencë të plotë dhe të bërë “me porosi”.

Për Avokaten Myftari, shpirti i bashkëpunimit dhe besimi që krijohet me klientët dhe me profesionistët që e rrethojnë, është kusht i domosdoshëm dhe baza e cdo raporti.

Studio Ligjore EM-LEX e Avv.Elierta Myftari Milano, Itali. Avokat Shqiptar Itali, Avokat Shqiptar Dokumenta, Avokat shqiptar Milano, Studio Ligjore Milano, Studio Legale EM-LEX di Avv.Elierta Myftari a Milano, Avvocato Albanese Italia, Avvocato Albanese Milano, Studio Legale Milano, Avvocato immigrazione Milano